大大碗吃不完 on na leeLevel 22010-08-1214 views Follow 今日見canteen Lunch麻麻地,拉大隊走左去試新嘢,上次行街街經過見佢好似幾多嘢食,公司行過去近近地最好不過, 未坐定定大家就搶住餐牌話要點依樣點果樣,佳因個個都好肚餓,個餐牌睇落樣樣都幾鬼正咁,唔知係咪我哋雞啄唔斷呢,轉下眼就黎哂,其實我哋一人order左一個set,一個set都幾豐富,已經有前菜小食,主菜湯同甜品,所以望落好似好誇張成枱都係~我就緊係order烏冬啦,話哂都係主打嘛~ 烏冬食落口感ok la,不過不失,不過未有意外驚喜((仲一心諗住會有特別"感覺") 至於鰻魚就幾正播,醬汁香濃,鰻魚夠彈牙又有口感,其他食落就好港式既日本嘢,不過勝在大大碗個個食到抱住個肚走~成班人去食都ok咖~快靚正 燈球幾靚大大碗成枱都係鰻魚好鬼厚The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare大大碗吃不完 麵屋虎太郎烏冬 https://s.openrice.com/QrKT0ioaW00Report Post Ratings3Taste4Decor4Service4Hygiene5ValueRecommended Dishes燈球幾靚大大碗成枱都係鰻魚好鬼厚Date of Visit2010-08-07Dining MethodDine InSpending Per Head$60 (Lunch)