星期六,同仔仔驗完眼唔知食乜好,一直係佐敦遊到去尖沙咀。仔忽然叮一聲話諗到食乜好,原來我地差唔多行到去The One 附近;果頭有Paisano's Pizzeria。仔仔第一次食咁大塊既Pizza好似係係美國旅行果時呢,係美國時已經覺得佢大件夾抵食。後來發現香港原來都有幾間分店,以前都會特登去灣仔買黎食呢。真係抵一大塊Pizza只係由25-45咁上下價錢。真係一件就夠飽,2個人在尖沙咀可以100食個lunch真係少有。真心好味,又大件。平靚正。依件野,個圖好靚架,餡餅,明明圖個餅皮一D都唔厚的。但我地果隻,又厚又燶,好似石頭咁真係下次唔會再叫,正正常常食番Pizza就算了。雖然話佢燶左同厚左,但其實個餡都好味既,冇燶果D餅位都好食既。雖然會諗可能係師父失手,但我都真係冇勇氣下次再試。
Margherita
真心好味,又大件。平靚正。
Meatball Calzone
2020-01-11
$50 (Lunch)
Margherita