講唔停之前都食過幾次佢地嘅鐵板燒 每次都覺得好高質🥰 而呢排佢哋喺銅鑼灣開咗旗艦店 大過之前兩間分店超級多 仲要分咗板燒區、壽司吧、炭火區、Sake Bar 及Wine Room 五個區域 而今次就試咗佢地嘅串燒 聽講佢地係用備長炭 火力會比較穩定🔥串燒 $38-48嗰日就試咗雞胸軟骨 免治雞肉 雞腿根肉同日本黑豚腩 佢哋嘅雞係用咗三黃雞 雞胸軟骨比平時食開嗰啲雞軟骨少啲油脂 比較爽脆😚 雞腿根肉肉質偏向厚實 啖啖肉 而免治雞肉配埋生雞蛋食好滑好夾 唯一覺得黑豚腩嗰日師傅似乎重手左啲 有少少鹹😬蝦天婦羅 $260講唔停覺得蝦天婦羅超級有驚喜!從來未食過天婦羅隻蝦係可以咁大隻彈牙 超推薦大家嚟試吓😝軟殼蟹卷 $168每件中間都夾咗好大件嘅軟殼蟹 炸粉唔厚係真係食到軟殼蟹 幾推薦😋油甘魚刺身 $200有六大片 片片都超級厚切新鮮😍整體黎講 講唔停覺得呢間餐廳嘅水準確實唔錯 最推薦係個蝦天婦羅同埋免治豬肉串!❤️

串燒 $38-48

蝦天婦羅 $260