一間只吃裝修的打卡Cafe!初初係見社交平台 有人share!見環境好似幾靚!點知真係勁失望!!!!!食物質素差、服務差!一去到餐牌已經有幾樣話無哂!叫左柚子八爪魚意粉、個意粉一上盤已經係偏粗身,一睇已經知好林,食落更係又林又無味、我要另外加黑椒!八爪魚明顯overcook! 邊位已攣起!食落好靭同時都係無味~ 所有野似係就咁煮熟左,林汁咁!一碟每樣味都係分開!另外叫左豬頸肉酸種面包;豬頸飲都係偏靭,同時係好油、而豬頸肉下面墊住酸種麵包,撈刀一切,面包係索哂豬頸肉嘅油,整體好難食!只係原本鋪喺面嘅Rocket菜上的黑醋味!連沙律都係好hea!好似包裝沙律倒出黎上面加勁普通嘅沙律醬~勁差勁hea!碟沙律🥗就算只俾$40都唔值!兩個lunch set + 2杯飲品,$280幾!!不會再去!大家真係唔駛試伏!價錢不值!
一間只吃裝修的打卡Cafe!
初初係見社交平台 有人share!見環境好似幾靚!
點知真係勁失望!!!!!

食物質素差、服務差!

連沙律都係好hea!
好似包裝沙律倒出黎上面加勁普通嘅沙律醬~
勁差勁hea!碟沙律🥗就算只俾$40都唔值!

兩個lunch set + 2杯飲品,$280幾!
!不會再去!大家真係唔駛試伏!
價錢不值!
柚子八爪魚意粉