2023-02-16 42 views
之前去虹方個邊有見過呢間飲茶,裝修都算新式,但個時bookmark左另一間,到今日係總站落車見到佢喎,咁就試試佢🤭地方坐得舒服,好彩7點零就坐低左,過多半個鐘多人到要等位🫣青咖喱雞粒鹹水角 $25第一次見青咖哩同鹹水角連上關係,當然要試一試,鹹水角外面夠脆,中間個間夠煙un,而個餡好有驚喜😍甜甜地,微辣既青咖哩雞肉,同個鹹水角好match鴛鴦鮮蝦網米腸 $35又係出面少見既點心,腸粉皮做得唔錯,軟身但唔冧,配埋裡面脆卜卜既蝦春卷,好有口感邪惡之選~瀑布流沙奶皇西多士 $30一切開流沙真係好似瀑布咁😍名副其實呀!入口係脆,流沙香鹹蛋味之餘亦有奶味👍🏻有趣得黎有實力蝦餃皇都有驚喜 $19好大粒而且真材實料每隻蝦餃我諗有三隻蝦係入面而且皮夠薄👍🏻糯米雞 $29熱辣辣又多餡料,正👍🏻咖喱蒸土魷 $29飲茶必食之選~夠香咖喱味而且足料

地方坐得舒服,好彩7點零就坐低左,過多半個鐘多人到要等位🫣

青咖喱雞粒鹹水角 $25

鴛鴦鮮蝦網米腸 $35

邪惡之選~瀑布流沙奶皇西多士 $30
一切開流沙真係好似瀑布咁😍名副其實呀!

入口係脆,流沙香鹹蛋味之餘亦有奶味👍🏻
有趣得黎有實力

蝦餃皇都有驚喜 $19
好大粒而且真材實料
每隻蝦餃我諗有三隻蝦係入面
而且皮夠薄👍🏻

糯米雞 $29
熱辣辣又多餡料,正👍🏻
咖喱蒸土魷 $29
飲茶必食之選~夠香咖喱味而且足料