2021-07-08
👎🏻極品豬肋骨燒汁焗飯 (包嘢飲) $52豬肋骨好大陣雪味😵完全唔入味,淨係靠醬汁肉質好柴好乾,隻豬一定體脂極低🥲,唔通係俾減肥人士食既😅?啲飯味道唔差,但份量極小,只有薄薄一層🥲想減肥食完都唔會超標😂餐湯直頭垃圾,又漿又無味,唔通目的就係想人飲完無哂胃口食野🤡?味道:4/10性價比:5/10-👎🏻吉列流心芝士豚柳溫泉蛋珍珠米丼 (包嘢飲) $50豬扒肉質勁乾勁鞋🤢口感同湯渣無分別🤮中間芝士完全無味,更加無流心🙄飯上面既照燒汁睇落好濃味,一食,咦!淡到以為食緊白飯😅😅😅你話佢係0卡既我都信,唔通又係俾減肥人士食既😅?最後🙋🏻♀️食淨左一半,完全食唔落無哂胃口,離減肥又近左一步🥱🤫味道:3/10性價比:5/10-📍#火山燒荃灣大壩街75號地舖#hkfoodie #foodiehk #hkfood #foodhk #hkeat #hkrestaurant #美食 #香港美食 #外賣 #平食 #窮遊 #打卡 #香港打卡 #情侶好去處 #拍拖好去處 #荃灣 #荃灣美食 #荃灣打卡 #荃灣好去處 #荃灣小食 #荃灣廣場
豬肋骨好大陣雪味😵完全唔入味,淨係靠醬汁
肉質好柴好乾,隻豬一定體脂極低🥲,唔通係俾減肥人士食既😅?
味道:4/10
性價比:5/10
👎🏻吉列流心芝士豚柳溫泉蛋珍珠米丼 (包嘢飲) $50
豬扒肉質勁乾勁鞋🤢口感同湯渣無分別🤮
中間芝士完全無味,更加無流心🙄
飯上面既照燒汁睇落好濃味,一食,咦!淡到以為食緊白飯😅😅😅
你話佢係0卡既我都信,唔通又係俾減肥人士食既😅?
味道:3/10
性價比:5/10