又到慶祝生日之星🌟,今次實行要俾靚女同事一個驚喜🥳我哋專登喺「Twinkle Baker Decor 」訂咗個新推出夢幻蜜語💕系列~《美人魚之歌》🧜🏻‍♀️ 蛋糕顏色繽紛夢幻,再加上搶眼嘅美人魚尾朱古力裝飾,我哋所有同事都忍唔到不停打卡,差啲唔記得咗吹蠟燭🤣切開蛋糕,原來有幾層,外層用牛油忌廉擠出七彩夢幻色的玫瑰花🌹🌷,再放上可愛嘅太陽花花朱古力🌼,白色珍珠糖😍,同貝殼🐚造型嘅朱古力作裝飾,仲有塊粉紅色<Make a wish>嘅牌,好似置身夢幻海洋中🥰而內層香甜清幽的荔枝玫瑰慕絲,夾著一層層士多啤梨🍓味牛油蛋糕,甜甜酸酸,蛋糕鬆軟濕潤。中間仲加咗荔枝果肉及荔枝爆珠💥,令口感更加豐富😋

又到慶祝生日之星🌟,今次實行要俾靚女同事一個驚喜🥳