2018-07-21
今日黎到寶琳先知原來呢度係有咁多野食架!花多眼亂下都係揀左呢間睇落環境舒服既cafe食晚餐。環境:呢度環境真係好舒服呀,裝潢佈置好似花園咁,地方光猛,而且好乾淨,同埋好想提下呢度個menu都好少女好靚,岩晒同班女仔friend黎食野打卡影靚相!服務:侍應笑容好好咁主動向我地推介有咩好食,同提我地飲品優惠,見我地食完個餐就好快有人黎執野,等我地舒服d咁飲埋杯特飲。衛生:地方光猛又乾淨。味道:男朋友點左侍應推介既海膽龍蝦意大利飯同棉花糖朱古力,個飯係超級足料!特登影低左幾大舊龍蝦肉,肉質爽口,啖啖係肉!海膽份量都唔少,都有成排,撈埋充滿source既意大利飯係勁好味既海鮮餐!棉花糖朱古力都係好足料,d棉花糖多到滿瀉,味道都好唔錯!我就點左另一店長推介,三文魚黑松露白汁意粉,都係個句,份量好足料,見唔見到d魚子多到就黎見唔到底下d意粉,仲有幾件大大件既煙三文魚同好多磨菇,而且想讚下個意粉係熱辣辣咁上餐,即係話一煮完就送出黎!而我就點左個菠蘿藍蝶特飲,平時我都有沖開藍蝶,就咁飲都有陣淡淡好似麥芽既香,而呢杯再加左糖漿同菠蘿將藍蝶既味道再提升左,藍紫色既賣相更加係吸引!抵食:計番一人百幾蚊,份量
衛生:地方光猛又乾淨。
抵食:計番一人百幾蚊,份量非常足夠,而且好足料,最緊要係地方靚野食賣相靚,食都食得開心d!