雖然隔左好耐先寫呢個食評! 但係真係唔寫唔得! 因為呢次去食, 有超級不愉快經歷!!!因為友人鍾意食雞, 又追韓流! 呢間紅雞早排又好hit, 所以去左試下!!一去到門口, 見到有2台客等緊位! 咁就去拎飛啦, 佢用英文覆左要等15min.咁就等啦, 點知等下等下, 等左成30分鐘都未有得入, 連之前兩台客都未有得入! 過多15min, 佢地兩台都入左! 先到我地, 但係突然又有3個人殺左出黎, 唔知係咪識得定熟客, 比左張飛佢地, 佢地等左陣, 5min左右就入得!!!之後我地用英文問左好幾聲幾時有位, 佢都無咩反應. 超無禮貌! 不過果下都等左成60-70 分鐘, 都唯有等埋落去, 免得友人失望!最後入到去, 叫左3份雞. 一個係辣雞, 一個係卡邦尼雞, 一個係原味炸雞!!!唔知係咪無晒心情, 覺得零舍唔好味!!! 食野真係好睇環境同心情的!!!!不過說實在的, d雞好重粉...食到好膩!! 建議4個人叫2份雞都可能夠飽!!!
雖然隔左好耐先寫呢個食評! 但係真係唔寫唔得!

因為呢次去食, 有超級不愉快經歷!!!

Other Info. : 收銀派飛果個係韓國人, 溝通勁差, 又無笑容, 淨係識同同事吹水! 不過唔知係咪佢無酒牌關係, 啤酒, 燒酒都可以係外面帶入黎. 所以好多人係附近7-11買好多啤酒坐係到慢慢食吹水打躉!
2014-03-28
Waiting Time
75 Minutes (Dine In)
$200 (Last Night Supper)