有無諗過車仔麵都有得簡鮑魚做餸?有無諗過車仔麵都可以令你食過翻尋味?位於灣仔春園街既<<十兄弟車仔麵>>就做到喇,店家用既食物材料品質好好,份量又十足,配料選擇又多,了解食物製作過程後更看得出係間非常用心既特色車仔麵小店。今次我地就叫左兩碗自選車仔麵黎試吓。😋 𝓕𝓸𝓸𝓭 𝓓𝓮𝓽𝓪𝓲𝓵𝓼 :❥ 自選車仔麵 1 (柱侯牛坑腩,鮮蝦韮菜餃,三星蔥漿爆貢丸,咖哩魚蛋,粗麵,滷水汁)呢碗當中超級推介既係柱侯牛坑腩,真係超級煙韌,牛肉味濃郁👍🏻 聽講係因為店家采用左西餐常用既慢煮方法烹調牛腩,食起上黎就唔會因為烹調時間太長而令肉質變嚡,真係落足心機同工夫。 其次就係鮮蝦韮菜餃,皮薄之餘又大粒,鮮蝦大大隻,醬爆貢丸更係一咬就醬汁爆滿,口感一流🥰❥ 自選車仔麵 2(蠔皇紅燒鮑魚,牛骨濃汁牛丸,勁腍豬軟骨,鮮製油麵,咖哩汁) 到呢碗超級推介就緊係蠔皇紅燒鮑魚喇,唔好諗住車仔麵平均$14一隻鮑魚唔會好食得去邊,呢度既鮑魚就用左6頭大既罐頭鮑以原汁加上湯炆煮,食起黎隻隻帶有甜味仲煙韌又彈牙,絕對唔馬虎。另外好有驚喜既係佢地既鮮製油麵,麵身軟硬適中,食起黎有種食拉麵既感覺,同平

有無諗過車仔麵都有得簡鮑魚做餸?
有無諗過車仔麵都可以令你食過翻尋味?

😋 𝓕𝓸𝓸𝓭 𝓓𝓮𝓽𝓪𝓲𝓵𝓼 :

❥ 自選車仔麵 2

到呢碗超級推介就緊係蠔皇紅燒鮑魚喇,唔好諗住車仔麵平均$14一隻鮑魚唔會好食得去邊,呢度既鮑魚就用左6頭大既罐頭鮑以原汁加上湯炆煮,食起黎隻隻帶有甜味仲煙韌又彈牙,絕對唔馬虎。另外好有驚喜既係佢地既鮮製油麵,麵身軟硬適中,食起黎有種食拉麵既感覺,同平時既油麵相比有種獨特感,果然車仔麵都係首選油麵好🤣