去大埔行街經過呢間餐廳見到都有人排隊 好似唔錯就入去試下門口貼住啲食物相望落都好吸引 我地先點左兩個主食 呢到試下菜都算快 首先上菜既係白雲鳳爪 酸酸甜甜既開胃菜 不過不失 價錢都算平 如果想食下開胃菜都可以點呢個 然後主食點左海鮮喇沙摻摻喇沙湯底微辣 摻摻有兩種麵 兩個麵都好食啊 裡面有蝦有蜆 蜆有少少沙 不過都唔影響整體都係好食!朋友點肉骨茶飯 湯係藥膳湯 感覺好有營養又好飲裡面既肉都好腍 推介比想養生既大家試下想食菜可以點炒通菜 佢用一個鍋型碗裝住 份量都唔少兩個人岩岩好仲叫左沙嗲雞肉串 $25有兩串 好好食又香又夠味下次黎要試埋佢啲雞翼最驚喜係佢地既飲品叫左杯黑糖鮮奶($24)但質素絕對唔會比出面$30既差 佢珍珠甜度適中 又夠腍唔會好硬不過見最多人飲係沙冰 佢地沙冰係即整 而且有水果舖面 叫左杯芒果沙冰有粒粒芒果好甜下次會再黎食!
去大埔行街經過呢間餐廳見到都有人排隊 好似唔錯就入去試下
門口貼住啲食物相望落都好吸引