2023-03-14 12 views
旺角開咗間裝潢唔錯而且仲有特色飲品同漢堡,以橙色和塗鴉作主題幾特別,食物質素都唔錯,飲品都有驚喜 @ 旺角漢堡 GHETTO 我哋2人叫晒咁多嘢食,$468/2人價錢都合理,而且其實仲食唔晒添 2款都叫牛肉,肉質唔會好硬而且仲有牛汁,牛肉味都濃郁。入面醬汁和菜都新鮮幾夾 煙肉蘑菇芝味牛肉漢堡轉了暗黑竹炭包,包口感比另一款包口感重啲,煙肉同蘑菇燒過幾惹味 大啡菇芝味牛肉漢堡,大啡菇燒剛好又不會太乾身,包口感好軟熟,有點意外 粗薯條剛炸起少熱但不油身,洋蔥圈份量都不少,夠脆口配醬堅好食 小食再選了水牛城雞翼,雞翼都嫩,醬汁都幾辣帶酸,配酒食最岩 朋友本來想飲咖啡點知原來6點打後沒有,就叫咗啤酒Ashai 我見楊枝甘露沙冰咁特別就叫一杯,不過因酒量麻麻就叫師父輕手少少..哈哈,原來都幾靚,飲落去勁易入口真係有點楊枝甘露味仲帶點椰子味,不太甜,都幾大杯好飲

小食再選了水牛城雞翼,雞翼都嫩,醬汁都幾辣帶酸,配酒食最岩

朋友本來想飲咖啡點知原來6點打後沒有,就叫咗啤酒Ashai