2023-01-12
收咗工經過愉景新城,見到呢間地方幾大又幾多野食,攰攰地唔唸咁多就入去試下先!呢度係用自助形式點餐,款式太多有啲花多眼亂😂所以問咗店員有咩推介啦,值得一讚都好好禮貌同耐性,比番個Like佢先🤭🥢食物🥢1️⃣吉隆坡海南雞飯$88: 可以揀白飯/黃油飯,我就揀咗黃油飯,入口唔油膩,仲幾香!雞肉好嫩滑,啖啖肉😋2️⃣濃湯蝦面$78: 即係嘅泰國船麵,湯底好香濃郁,而且唔會好鹹,有少少辣夠惹味!除咗蝦之外,仲有豬肉、芽菜、芫茜🌿3️⃣熊貓流沙包$16: 賣相好得意🐼流沙餡一撕開就流出嚟,入口有好香濃既奶黃味,包皮鬆軟,同埋價錢超抵,必食👍🏻4️⃣脆炸泰式蝦片$28: 脆卜卜夠香口令人忍唔住食完又食😆5️⃣摩摩喳喳$36: 好足料,有芋頭、西米、芋圓等材料,煙煙韌韌好好食。6️⃣花生糯米糍$36: 大大粒花生餡,仲有椰絲同砂糖,甜而不膩。
🥢食物🥢