2024-07-22 198 views
今日去尖沙咀睇多啦A夢無人機表演,路過食左依間CP值極高有驚喜車仔麵館,大力推薦!🔆金沙脆皮牛坑腩 $58賣相已經令人流口水,食落果然正,牛坑腩質素高,唔柴口,鬆化有肉汁,鹹蛋黃味道平衡唔太膩,必叫!🔆蒜蓉辣椒雞翼尖 $28非常入味,辣味出,鍾意食辣嘅朋友一定要試,餸麵一流!🔆自選三餸麵 米粉 雞翼 牛腩 溏心蛋 腩汁 加油菜$63米粉冇加底份量已經好多,雞翼大大隻,牛腩炆得好淋好入味,溏心多色水夠哂靚,腩汁味道偏淡。油菜跟餐加$10,飲品$5,抵到爛!🔆 自選三餸麵 公仔麵 蘿蔔 陳皮魚蛋 生腸 辣汁 $55公仔麵鍾意食硬身啲可以叫爽麵,蘿蔔夠淋冇渣,唔失敗!陳皮魚蛋夠哂味,又彈牙,一定要叫。平時冇食開生腸想試下,都冇令我抗拒,鍾意食內臟嘅可以試下。辣汁叫左小辣都好勁,正啊!抵食,質素高,行開尖沙咀都會想嚟到依間舖

🔆金沙脆皮牛坑腩 $58

🔆蒜蓉辣椒雞翼尖 $28
非常入味,辣味出,鍾意食辣嘅朋友一定要試,餸麵一流!

🔆自選三餸麵 米粉 雞翼 牛腩 溏心蛋 腩汁 加油菜$63

🔆 自選三餸麵 公仔麵 蘿蔔 陳皮魚蛋 生腸 辣汁 $55

抵食,質素高,行開尖沙咀都會想嚟到依間舖