2022-08-08 247 views
上排嚟過呢度食放題,唔記得係唔係差唔多時間,但今次多人咗好多,仲有好多學生,同我一樣都食放題,可能學期尾佢哋早放可以慢慢食。出面自助放題區都有好多嘢食,有埋湯同餃子嗰類熟食,其中燒墨魚丸外脆內熱,竟然好食過好多出面街鋪。刺身同上次一樣高質,今次點咗上次無嘅油吞拿魚,非常鮮味。叫咗幾款壽司食,火灸蟹棒壽司好正,蟹棒大大條,前後叫多咗兩次。熟食有蠔同帶子叫,蠔唔係好大隻但D醬做得唔錯,帶子無論刺身定呢個熟食都咁鮮味。燒物嘅牛舌燒得唔會乾淨淨,好啱我口味。今次飲品櫃見到有自家製茶,試咗又估唔到幾有茶味,夾串燒類真係啱曬。食到尾拎咗個平時好少見甜筒食,仲有糖夾tim,大滿足。