放工💼係西灣河🚇行過見到呢間手撕雞🐓專門店都幾吸引,就買啲🐔雞返屋企加餸啦!佢哋嘅手撕雞😍口味眾多,而且仲有古法♨️蒸雞添。另外亦都有手撕雞飯🍚,同埋去皮手撕雞🐓,真係啱晒👍唔同人士嘅需要!外賣🥡包裝都幾嚴謹,😎乾淨又衛生。♨️蒸雞有厚厚嘅錫紙包住,我拎到返屋企🏡仲係暖笠笠嘅☺️。我揀西域🌶️孜然手撕雞貪佢夠晒🤤香口,孜然味好香又有少少🤏溫和嘅辣,十分之開胃。佢哋用嘅係土雞🐓,肉質鮮嫩又爽口🤩仲唔會太過肥,平衡度👍好好!蟲草花水晶雞🐓係用佢哋嘅古法去♨️蒸製嘅,一打開錫紙入面嘅🐔香氣即刻爆發出來😍,半隻份量足而且有手套🧤俾你自己手撕來食。蒸雞🐓嘅雞味入口特別濃郁😋肉質嫩滑,配上蟲草花感覺好滋補🥰,一家大細都啱食!

佢哋嘅手撕雞😍口味眾多,而且仲有古法♨️蒸雞添。

外賣🥡包裝都幾嚴謹,😎乾淨又衛生。

♨️蒸雞有厚厚嘅錫紙包住,我拎到返屋企🏡仲係暖笠笠嘅☺️。

Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner