2009-12-22 5 views
見到糕蛋個樣咁靚~ 真係無辦法唔去試下~去到想搵間鋪一D都唔難搵~ 因為你會係街頭就見到街尾個牌~好開心咁走埋去買CAKE~ 雖然售貨員無咩笑容~ 但未至於黑面~咁見買多小小平D~ 咁就買左幾個~ 爆炸糖豬古力~ 感覺唔夠爆~味道就好似係超市凍櫃蛋糕咁~ 口感實實~ 不過好夠豬古力 味都OK~紅桑子不錯~ 喜歡佢個蛋糕好有士多啤梨咁的味~ 酸酸地~ 甜甜地~忌廉芝士生薑~ 個面D 果醬 味道好特別~不過唔太討好~雖然唔難食~不過同個CAKE 唔多配的感覺 ~ 不過黎個蛋糕底有驚喜~食落似食緊香蕉蛋糕~ 不過食真D 係薑味~ 不錯~如果以杯裝蛋糕黎講~ 已經好好~ 路過買一個黎食下~ 都可以接受~
見到糕蛋個樣咁靚~ 真係無辦法唔去試下~
去到想搵間鋪一D都唔難搵~ 因為你會係街頭就見到街尾個牌~
忌廉芝士生薑~ 個面D 果醬 味道好特別~不過唔太討好~
食落似食緊香蕉蛋糕~ 不過食真D 係薑味~ 不錯~

$8 (Other)