2010-05-21 54 views
近期MegaBox下面o個幾層裝修都少o黎o左呢邊.. 但好彩仲有間睇戲勁平既UA吸引我同男友到來!!渣車出到去先8點鐘, 行到差唔多8點10就去鳴門食野啦..原來星期日至四,9點後全部壽司半價.. 所以咪等到9點正囉..鳴門既壽司MEUN一打開, 真係勁多款式阿..今次決定咩都試下.. 其實食左好多唔同款既壽司.. 以下既值得推介..8吋長鰻魚壽司 - 個燒汁D味道好正.. 一定要一上檯就食!鵝肝壽司 - 男友話呢到既鵝肝唔錯!8吋長三文魚壽司 - 夠晒大塊!海膽壽司 - 男友讚呢個好新鮮.. 好好味!另外, 由於驚食壽司唔夠飽.. 所以另外叫多個汁煮牛肉窩..個牛肉窩勁正.. 好多牛肉.. 我覺得佢個湯既好好味阿!!最後埋單$273.. 食左咁多款貴價SUSHI先咁既價錢... 好平阿..下次你地都試下9點後黎食啦~!PS. 而家係MEGABOX食滿$200泊車FREE番2個HOURS..
近期MegaBox下面o個幾層裝修都少o黎o左呢邊..
但好彩仲有間睇戲勁平既UA吸引我同男友到來!!

渣車出到去先8點鐘, 行到差唔多8點10就去鳴門食野啦..
鳴門既壽司MEUN一打開, 真係勁多款式阿..
今次決定咩都試下..
其實食左好多唔同款既壽司.. 以下既值得推介..
鵝肝壽司 - 男友話呢到既鵝肝唔錯!
8吋長三文魚壽司 - 夠晒大塊!
海膽壽司 - 男友讚呢個好新鮮.. 好好味!

個牛肉窩勁正.. 好多牛肉.. 我覺得佢個湯既好好味阿!!

下次你地都試下9點後黎食啦~!

熟蝦,鐵火卷,三文魚腩壽司,和牛壽司
海膽壽司,蟹籽軍艦壽司,芝士蟹籽軍艦壽司
鵝肝壽司
8吋長三文魚壽司
火焰三文魚芝士沙律壽司
8吋長鰻魚壽司
叫左好多野食呀...
汁煮牛肉窩
2010-05-16
$136.5 (Dinner)
熟蝦,鐵火卷,三文魚腩壽司,和牛壽司
海膽壽司,蟹籽軍艦壽司,芝士蟹籽軍艦壽司
鵝肝壽司
8吋長三文魚壽司
火焰三文魚芝士沙律壽司
8吋長鰻魚壽司
叫左好多野食呀...
汁煮牛肉窩