2011-08-25 636 views
呢間餐廳既野食,環境,服務態度,只能用唐司長名句"完全垃圾"黎形容。首先講食物,我地幾個人叫左三個麵,三個都唔掂。第一個:沙爹牛肉麵,啲牛肉比疏打粉"乸"到入口即溶,完全唔係牛肉,似一舊啡色既麵粉。第二個:車仔麵,只係將啲餸放埋一齊,但都可以好難食,蘿蔔有柞,魚旦有沙,啲麵煮到漿糊咁,個湯同清水一模一樣。第三個:牛腩麵,我地食咗咁多間牛腩麵,從來未食過牛腩會有毛,佢啲毛仲要多到你揀都有排揀,清完碗麵都凍晒。而且三碗麵既共通點係:啲麪煮到漿糊咁,個湯完全無味,同埋真係好難食。之後就係環境喇,好難想像位於香港機場,間餐廳係完全無冷氣,你唔行淨係坐,都會成身大汗。仲熱過出面烈日當空既停機坪。而且又窄,空氣唔流通。你坐多一分鐘都想死。最後係服務:呢間餐廳只啱啲鐘意比人鬧既人去,事關由收銀到個廚,全部都無禮貌。我去買個麵,比錢個收銀,好似我迫佢賺錢咁既樣,找錢個時又就咁dum返比你就算。到個廚,我地食落啲麵完全無味,諗住叫佢比啲沙爹汁,佢就係度發老脾話:我地間野一向無沙爹汁!咁我碗沙牛麵個啲咩黎架?最後係啲清潔阿姐,算係比較正常,只係佢收野速度太快,句把口一邊問:碗野要唔要架?但其實佢已經收咗放
首先講食物,我地幾個人叫左三個麵,三個都唔掂。
最後係啲清潔阿姐,算係比較正常,只係佢收野速度太快,句把口一邊問:碗野要唔要架?但其實佢已經收咗放埋一齊。
總括而言,呢間野真係差到無人有,真係死都唔會再幫襯。
2011-08-21
$20 (Lunch)
  • 清水