垃圾!無服務!無質素!態度差!今晚去銅鑼灣諗住食返喺佐敦食過好食既椰汁涼粉紅豆冰(碗上)落單時。已經同「阿姐(有鄉音的)」講《〈椰汁涼粉紅豆冰(碗上)〉》有double confirm 仲對埋價錢。一定無落錯單既。點知碗野黎到係完全‘兩回事’另一樣野,無冰!!無椰汁!!初初以為落漏椰汁或另上啦⋯⋯叫職員俾椰汁,佢就話碗上既無椰汁,我地同佢講佐敦既唔係咁既,佢就話呢到碗上係咁,無椰汁既。既然係咁。點解當我地叫《〈椰汁涼粉紅豆冰(碗上)〉就應該同我地講無呢樣野啦⋯⋯仲要話兩間分店係唔同做法架。事後仲話係特別做既。真係多謝晒🖕🏻俾左碗無椰汁無冰既垃圾黎。同店名但唔同offer ,同入左冒牌無分別!慎入!!
垃圾!無服務!無質素!態度差!

今晚去銅鑼灣諗住食返喺佐敦食過好食既椰汁涼粉紅豆冰(碗上)
無冰無椰汁但又名叫椰汁涼粉紅豆冰🤬
2018-07-21