嗌左個餐 ,等左半個鐘左右,我店鋪既電話響左三四次,每次響我同事都有拎起電話聽,但無人出聲,我估係咪個外賣到左,如常去平時拎外賣既地點去拎個外賣,出到去見唔到有似送外賣既人,就打比big john求救睇下個外賣佬響邊,點知電話個人竟然話,個外賣佬打比您個電話都出唔到聲,佢宜家打比個外賣都無用,我一聽到火滾,咁即係唔幫我處理呢單野,第一,你地個外賣電話有問題錯不在我,我仲特登出去睇下個外賣到未,第二,我見唔到個外賣佬,打比bigjohn求救係正常,根本我唔會有外賣佬個電話,但您地唔幫我處理,第三,你地唔幫我處理,我可以點?我緊係即刻唔要個外賣,唔係點知要我到幾時?好,到我嬲到同電話個人講咁我唔要啦個外賣,隔左5分鐘,人地行到去老遠,至講個外賣佬響個度,到我講返話較早前我已經講左唔要,就講啲咩尖酸刻薄既說話話我玩佢,我鬼得閒玩佢,我食飯時間得一個鐘,真心等唔到您地響度浪費我時間,同態度如此惡劣,就算食物味道ok 又點,幫襯你地係因為真心覺得自己某幾款食物味道唔算差,但處理一個外賣可以咁不負責任態度咁差,真係好嬲。
Delivery