每次放工時間經過One Pacific Centre都見到大排長龍,原來個個都係排隊去食大滿喜放題😳難得今日放假一於試下早小小去食呢間放題啦5點幾黎到果然唔洗點排就入得😍一入到去見到空間幾大,仲要有卡位坐平時係油尖旺區食放題最怕就係迫 轉個身都撞到人咁呢到有卡位坐十分舒適😆坐得舒服自然食得開心食物方面好多選擇,有刺身,壽司,串燒,天婦羅等等⋯多選擇到試唔哂🤣值得一讚既係刺身非常新鮮,甜蝦冇出面食果d咁會有苦味,我最鐘意係帶子刺身😋好甜好新鮮跟住發現新出既鍋物,一於試下牛肉壽喜燒鍋,一黎到⋯嘩!好大鍋,好抵食,牛肉質素非常好,唔太un又好有牛味😋最正係有得加火鍋料,火鍋料都好多選擇,仲有海蝦生蠔呢類海鮮可以叫,都係包埋,唔洗加錢架!飲品櫃好多選擇,有汽水又有無糖茶甜品有各款奶凍亦都有唔同口味既雪糕雪條😋因為今次早入座,8點前離座都係每人$218真係非常抵食😍
難得今日放假一於試下早小小去食呢間放題
5點幾黎到果然唔洗點排就入得😍

一入到去見到空間幾大,仲要有卡位坐
平時係油尖旺區食放題最怕就係迫 轉個身都撞到人咁
呢到有卡位坐十分舒適😆坐得舒服自然食得開心

食物方面好多選擇,有刺身壽司,串燒,天婦羅等等⋯多選擇到試唔哂🤣

飲品櫃好多選擇,有汽水又有無糖茶
甜品有各款奶凍亦都有唔同口味既雪糕雪條😋

因為今次早入座,8點前離座都係每人$218