2017-02-28 712 views
又到聚餐的時候,如果有老人家通想要食中菜。當中有九十後比較鍾意食熱氣,為滿足他們慾望,我選擇大排擋。當中妹記有冷氣及舒服舖頭。第一碟到中式炸🐷手~配上泰式辣醬,好似德國咸豬手隻皮脆薄博,有小小膠質掛上豬肉好好色。如果覺得要點醬食,配上泰式辣醬不二之選。有🐷手點可以無戰爭碗~飲勝呀!黃金🦐~我想信一定不係用海蝦,但質地不差,個黃金醬剛剛掛到隻蝦,令人指甲留香。黑椒牛肉炒薯粒~個份量太細,將近二百元。我見隔離班食客叫這個餸都無甘少,証明廚房伙計擺碟不係好平均。炸蠔餅~這個餸真的下次不好叫,好厚粉同蠔仔份量好少,結果我們有一半浪費無食。😩最後叫了個咸魚炒通菜,辣辣地好好食。一行五人,每人都係百多元一個,非常抵食
有🐷手點可以無戰爭碗~飲勝呀!
最後叫了個咸魚炒通菜,辣辣地好好食。
一行五人,每人都係百多元一個,非常抵食