男友之前跟一大班朋友食過覺得勁好食, 又抵今日便一行5 人去幫襯下叫了一個套餐, 埋單$790芝士龍蝦伊麵鼓油煎蝦炸子雞扇貝鮑魚倉魚炒白菜仔例湯本來呢個價錢, 有咁多海鮮食係相當抵但首先帶位的叔叔在出面有位的情況下, 帶左我地一行5 人去左一個擺明係員工食飯既地方坐低果度勁大陣臭丸味坐又坐得迫我地輕輕的投訴了幾句, 阿叔"聽唔到"坐得唔舒服都算la d 野食真係唔太掂話送碟炒菜心, turn out 黎左碟白菜仔算la, 當佢忙, 俾錯左, 照食朋友話落單時, 大叔話條魚會俾紅的(雖然我唔知即係乜魚)turn out 俾左條倉魚, 仲要係好細條tim問阿叔點解紅變倉魚, 菜心變白菜仔大叔話: 你地跟餐的, 俾咩你就要食咩架la全台人O 晒咀, 跟餐不用俾錢嗎??碟雞上時已不想吃, 皮肉分離, 吃落就知係番叮的, 唔好食 d 扇貝又冇味, 冇la la 加d 蟹子落去, 越搞越衰鮑魚又係冇洗咁既樣...又細隻大家都食到冇晒心機, 仲心唔飽tim最後黎左碟龍蝦, 大家先叫做"Ger"返d, 芝士汁都ok 好食, 龍蝦係用大龍蝦而不是小龍蝦鼓油煎蝦都ok, 本來會以為會霉la, 又幾新鮮不過
男友之前跟一大班朋友食過

鮑魚
倉魚
炒白菜仔
例湯

本來呢個價錢, 有咁多海鮮食係相當抵

首先

果度勁大陣臭丸味
坐又坐得迫
我地輕輕的投訴了幾句, 阿叔"聽唔到"

坐得唔舒服都算la
d 野食真係唔太掂

話送碟炒菜心, turn out 黎左碟白菜仔
算la, 當佢忙, 俾錯左, 照食

朋友話落單時, 大叔話條魚會俾紅的(雖然我唔知即係乜魚)
turn out 俾左條倉魚, 仲要係好細條tim

問阿叔點解紅變倉魚, 菜心變白菜仔

大叔話: 你地跟餐的, 俾咩你就要食咩架la

全台人O 晒咀, 跟餐不用俾錢嗎??

碟雞上時已不想吃, 皮肉分離, 吃落就知係番叮的, 唔好食

d 扇貝又冇味, 冇la la 加d 蟹子落去, 越搞越衰

鮑魚又係冇洗咁既樣...又細隻

大家都食到冇晒心機, 仲心唔飽tim

鼓油煎蝦都ok, 本來會以為會霉la, 又幾新鮮

不過都挽回唔到我對佢既信心架la, 咁馳名既食店, 俾d 咁既野人客食

我同男友都話以後唔會再黎!

順帶一提, 由於我地坐既位係員工經常進出既地方, 所以見到好多奇景:

1. 佢d 橙汁雖然成支上, 好似好衛生咁
其實, 如果d 人飲剩, 佢地係會呢埋o係休息室入面, 將幾支倒埋一支再拎出去俾第2 飲的, 我們10 隻眼親眼見到! 如果有d 人成支咁飲, 我地咪飲晒人地d 口水尾?!

2. 大家最好唔好食佢俾既橙, 佢一早切定晒放o係員工休息室, 仲要一碟碟咁上去, d 橙好似用黎洗碟底咁, 勁污jo, 千祈唔好食