新香園舖頭在桂林街,地鐵站一出,過兩個街口就到,好方便。旁邊是自稱「地球人都知道平靚正」的大大間水果舖,聽聞真係幾平,可以買下水果先食蛋牛治~ 星期日晚上8點左右入內,座位半滿,即刻有位坐。聽聞下晝有時要排好多耐隊,今次都算黎得合時。之前試過外賣蛋牛治返屋企,烘左底(加1蚊)就更香口,膠袋內時時傳出超香味道。今次試堂食,揀左無烘底,包身散軟,都同蛋牛餡料混在一起吃也不錯。蛋牛治會切成兩份三角形,方便食又方便與同行友人共享個人認為,麵包烘底不烘底純粹個人喜好,對食物味道影響不大。因蛋牛治精粹全在半熟蛋與加了香料的嫩滑牛肉當中!!! 這蛋牛治點解咁出名咁吸引?因為佢做出來的味道,的確係喺第二度食唔到,而且讓人一試難忘!!!強烈建議各位喜愛發掘本地美食的朋友一試~~!!!(我已經介紹左比好多人,甚至係外國朋友去試~)這裡的奶茶也是十分出名的..可惜兩次都無機會試.....希望下次會試到!!!
新香園舖頭在桂林街,地鐵站一出,過兩個街口就到,好方便。

星期日晚上8點左右入內,座位半滿,即刻有位坐。
聽聞下晝有時要排好多耐隊,今次都算黎得合時。

蛋牛治會切成兩份三角形,方便食又方便與同行友人共享
蛋牛治
個人認為,麵包烘底不烘底純粹個人喜好,對食物味道影響不大。
因蛋牛治精粹全在半熟蛋與加了香料的嫩滑牛肉當中!!!

這蛋牛治點解咁出名咁吸引?

2015-04-19
$18 (Dinner)