(Non-member)
2005-10-14 13 views
平時好少去呢間元氣食sushi,因為好多人排隊,有排等。不過,琴晚一早放工,同男朋友行時代,見冇咩人,咪入去食law。我地慣常坐order 檯,鍾意食咩就order咩。你知啦,好多時候,坐bar檯出親o既都係o個d,好似三文魚,魷魚等...我地琴晚叫左1. 小柱2. 三文魚3. 芥辣八爪魚4. 辣味三文魚5. 鮮帶子6. 三文魚皮7. 元氣卷8. 仲有一款新o野,咩蟹肉卷之類o既o野我覺得呢度d sushi比金鐘o個間靚d同新鮮d(芥芥辣八爪魚仲有好多八爪魚晌面tim呀)。之前成日去金鐘o個間係因為冇咁多人,不過,宜家發現呢度都係冇咩人(6:00pm 時段),同埋坐得好舒服,食完又可以行下街,我地可能會轉移陣地啦。

我地琴晚叫左
1. 小柱