香港郵意依間野係科學館附近,係首都廣場。依到超大🤩,好多位置,可以俾你點左野食先,之後再慢慢搵位坐,可以簡除鞋坐係榻榻米,但我地都係簡左坐係長枱,因為食飽個肚會好脹,所以都係簡坐得舒服一點😁✨本身諗住食all day breakfast 😋因為有牛角包食🤤🤤但最後俾佢個龍蝦肉蕃茄醬意粉吸引左。所以最後我地簡左白酒汁辣蒜蛤蜊意粉同埋龍蝦肉蕃茄醬意粉,而飲品就簡左小確幸同趣趣沙冰🍧🍧.佢地依度8點半後有pancake放題,仲要好抵,但我地6點幾就肚餓,唯有下次有機會再黎。🙁白酒汁辣蒜蛤蜊意粉,一拎到枱,好大陣蒜香既味道撲鼻而來😋,好香濃既蒜味😋😋麵條質感煮得岩岩好,會硬麵唔會太淋,加左蛤蝲同香草🌿,好夾隻味。龍蝦肉蕃茄醬意粉,依個真係好好食🤤✨✨龍蝦肉麵算多,足哂料👍🏻大大舊,配埋上濃濃既蕃茄汁,酸微微咁✨☺️相信大部分人都會中意依隻味,仲有香草同洋蔥調下味,簡直一流👍🏻😆.另外,我覺得小確幸好特別,因為佢係草莓🍓同香蕉🍌既混合,估唔到隻味又幾夾。甜甜酸酸咁,幾開胃同解渴👍🏻👍🏻脆脆沙冰就係oreo同朱古力混合,甜甜地😋總結而言,下次如果同朋友一齊會再黎過,依度可以點完野食坐成日都得~有時享

總結而言,下次如果同朋友一齊會再黎過,依度可以點完野食坐成日都得~有時享受下一天寧靜既生活都唔錯,俾自己抖下氣♥️仲可以約埋一班朋友一齊係度玩,係一個唔錯既聚會地方👍🏻👍🏻。😆😆
2018-09-12