一個set入面包勁多野😱 話唔飽一定係呃人🤣 除非你真係好L大食.特上刺身御膳 HKD298;不專業評級:6/10沙律|前菜|蒸蛋|白飯|漬物|麵豉湯|甜品其實我一向都好少食外面的蒸蛋🙈 但呢度既蒸蛋真心唔錯☺️ 有蛋味 而且真係超級滑溜‼️ 表面有層好濃稠的醬汁 好濃木魚味🙈 仲有少少蟹肉絲 更加左蒸蛋既鮮味💗 底部當然亦唔少得有啲蝦同冬菇做配料.呢個Set有9款刺身😏 款款都好新鮮而且係厚切‼️ 不過個人認為有啲過厚🙈 我寧願佢薄切多幾片🤪 當中我最愛的係 #海膽 極度鮮甜 非常Creamy😍 食唔夠喉‼️炙燒左口魚好香 但略嫌油左啲🙈.甜品係迷你小大福一粒🍡 煙韌既 雖然有啲痴牙🙊 餡料顏色有啲嚇人 勁哈蜜瓜色🤣 味道亦無令人失望 超級濃郁哈蜜瓜味☺️ 而且質感真心好綿密滑溜‼️ 極度高質既餡料‼️ 雖然個人唔太鍾意哈蜜瓜味大福🤣 但都真心覺得佢高質👍🏻.咁既價錢食個Lunch 真係好L貴🤷🏻‍♀️ 但新鮮刺身再配埋個大海境🛥 都算係咁拉🤪
特上刺身御膳 HKD298
特上刺身御膳 HKD298;不專業評級:6/10