之前同同事黎過草民食lunch,覺得都唔錯,環境又舒服,今次再黎就食dinner😗我特別鍾意佢呢到有個草地位,可以當野餐咁打下卡,不過有冷氣嘆🤣佢牆身好多memo紙,係之前啲食客留言,都幾得意~🔸焦糖單骨雞翼🐥$68有成10件,姐係都有5隻雞翼🤣每隻都沾滿焦糖,亦炸得夠脆,好好味😋🔸千島海鮮披薩🍕$148Pizza切到六件,同朋友share就啱啱好。千島醬汁酸酸甜甜好好食,有啲海鮮粒例如魚、蜆等,仲有粟米粒,都唔錯!🔸明太子蟹肉蟹棒扁意大利飯$178意大利飯煮得剛好,終於可以食下少食啲既口味,明太子汁好有鹹香味,仲有啲蘑菇、洋蔥,都幾好食😋🔸熱情果凍頂烏龍茶$45會飲到粒粒熱情果籽,加左落烏龍茶,有酸酸甜甜好清新的感覺😍📍#草民 (#尖沙咀美食) @grassmanhk尖沙咀厚福街12-12A號藍馬商業大廈9樓➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去飲飲食食😎吃是真愛❤️ @eatistruelove.hk 🌟

🔸焦糖單骨雞翼🐥$68

🔸千島海鮮披薩🍕$148

🔸明太子蟹肉蟹棒扁意大利飯$178

🔸熱情果凍頂烏龍茶$45
會飲到粒粒熱情果籽,加左落烏龍茶,有酸酸甜甜好清新的感覺😍

📍#草民 (#尖沙咀美食) @grassmanhk
尖沙咀厚福街12-12A號藍馬商業大廈9樓