2023-10-12
兩年前已經book mark咗上去呢一間餐廳食嘢㗎喇,之前一直都約唔到人去,今日終於有機會嚟試下啦🫰一入到餐廳門口完全係♥️♥️眼花🌸全部都係花,少女心大爆發有張枱放滿曬可以打卡嘅道具,皇冠花圈都有店員小姐姐好Nice 👍介紹佢哋最人氣嘅食物-然後仲幫我哋影相添影得好靚呀🫶餐廳內每一個角落都係打卡嘅位置😉有鳥籠🤫仲有我哋坐緊嘅花牆我哋嗌咗一個意粉一個甜品兩杯嘢飲香草忌廉煙三文魚意粉:口感豐富,令人回味無窮。首先,食材用左新鮮既三文魚同義大利麵融合埋一齊,使味道更加濃郁。其次,忌廉與香草ga組合非常恰當,整道菜的味道更加豐富,又不會過於厚重。最後既煙燻味使整道菜的口感更加有層次感,讓人一口接著一口吃不停口。 招牌粉紅心心sweet heart ❤️鎮店之寶嘅甜品,佢嘅擺盤好靚✨係士多啤梨味㗎而且呢個窩夫係心型㗎💗好特別佢味道酥脆香甜,口感豐富,可以單獨食用或配其他雪糕更有層次😉再配埋朱古力醬🥹正小熊粒粒草莓牛奶而家喺香港好流行呢一杯特色嘢飲,淡淡嘅牛奶配上草莓果醬岩岩好🙈唔會太過甜。就是偏偏喜歡你 @sayiloveyouhk銅鑼灣耀華街3號百樂中心16樓1602-1603號舖#就是偏偏喜歡你
之前一直都約唔到人去,今日終於有機會嚟試下啦🫰
一入到餐廳門口完全係♥️♥️眼
花🌸全部都係花,少女心大爆發
有張枱放滿曬可以打卡嘅道具,皇冠花圈都有
仲有我哋坐緊嘅花牆
我哋嗌咗一個意粉一個甜品兩杯嘢飲
香草忌廉煙三文魚意粉:
口感豐富,令人回味無窮。
招牌粉紅心心sweet heart ❤️
鎮店之寶嘅甜品,佢嘅擺盤好靚✨係士多啤梨味㗎
而且呢個窩夫係心型㗎💗好特別
佢味道酥脆香甜,口感豐富,
可以單獨食用或配其他雪糕更有層次😉再配埋朱古力醬🥹正
小熊粒粒草莓牛奶
而家喺香港好流行呢一杯特色嘢飲,淡淡嘅牛奶配上草莓果醬岩岩
好🙈唔會太過甜。
就是偏偏喜歡你 @sayiloveyouhk
銅鑼灣耀華街3號百樂中心16樓1602-1603號舖
#就是偏偏喜歡你 #銅鑼灣#cwb #foodies #mood #打卡