1K
2020-06-19 1208 views
Vive Cake Boutique的蛋糕出品一向超靚,今次推出的外送下午茶也不例外。誇張到連三層架都借埋比你,之後仲會上門回收。話明一站式服務,酒杯、刀叉同碟都有提供,雖然係一次性貨色,但質素絕不馬虎,我就唔捨得棄掉啦。送貨職員小心翼翼將外賣下午茶送到屋企,包裝乾淨企理,如果喺屋企搞party,呢個下午茶就最適合。相片見到嘅所有用具都由Vive提供,三兩下手勢就喺屋企做到一個咁專業嘅下午茶setting,擺完之後,我都覺得自己好叻。😂甜點有焦糖朱古力cupcake、士多啤梨白朱古力mousse cake、panna cotta奶凍及招牌馬卡龍;而鹹點有雞肉三文治、芝士無花果黑麥麵包及提子英式鬆餅。除咗食物,仲有美容產品贈送,今次的下午茶與skincare品牌 Woke Up Like This合作,可免費獲贈 WULT試用裝,及兩張50元的WULT 現金購物券。呢個兩位用的外送afternoon tea定價為$500,已包租借層架及運送費用,個人認為幾抵玩。大家要留意番,呢個主題只做到5月31日,而下午茶外送服務則會繼續。Vive Cake Boutique外送下午茶:下單電話:(8

Vive Cake Boutique外送下午茶:
下單電話:(852)9841-8877
更多資訊:https://order.vive.hk/en_HK/product/8a8193f871e8d6bd0171ee080b00020e