火土燒肉

Hearth Yakiniku by ATUM
小金終於來「露營」啦⛺️K11嘅呢間「火土燒肉」果然魅力沒法擋,超級多人呀!餐廳外就設有露營setup比大家模仿身處其中打個卡。餐廳內就燈光昏暗,大致分左幾個區域,連每張枱嘅煮食用具都好「露營」風,好過癮呀😍🍖燒肉拼盤$378(牛肋肉,牛舌,牛胸腹,豚肉燒,豚五花,雞腿肉)價錢略貴,肉質幾好,豚五花勁回味🤤🌽燒野菜拼盤$98(南瓜,秋葵,杏鮑菇,茄子,粟米芯)種類都幾多🍄蒜蓉牛油金菇$38就咁加牛油已經好好食,有埋蒜蓉簡直食到lam lam脷呀👅🦀日本蟹肉忌廉薯餅$48/2pcs小金心中全港Top5嘅忌廉薯餅🔥雖然唔係好記得蟹肉嘅存在,但個薯餅好酥脆,要讚嘅係入面好細滑嘅忌廉餡,邪惡到不要不要的😋🍚玉子海苔飯$28養成左日式燒肉一定要有紫菜飯嘅習慣🙈呢間比嘅蔥同紫菜都夠曬多,但我都係慣左要配濃啲嘅燒肉汁食🙈來呢度慶祝生日佢地仲會送你一支仙女棒蠟燭,成件事特別有儀式感呀❤️
小金終於來「露營」啦⛺️

價錢略貴,肉質幾好,豚五花勁回味🤤

🌽燒野菜拼盤$98(南瓜,秋葵,杏鮑菇,茄子,粟米芯)
種類都幾多

🍄蒜蓉牛油金菇$38
就咁加牛油已經好好食,有埋蒜蓉簡直食到lam lam脷呀👅

🦀日本蟹肉忌廉薯餅$48/2pcs

🍚玉子海苔飯$28