盈苑海鮮酒家真係超級抵食呀!😋 今次同朋友食晚餐真係冇令人失望!👍 一入到去已經感受到好地道嘅氣氛,啲侍應都好親切,服務一流!😊最吸引一定係佢哋個晚飯優惠,六選一,$98就有隻北京片皮鴨,真係抵到爛!🦆 片皮鴨皮脆肉嫩,包埋薄餅同青瓜,點埋甜麵醬,真係一流!🤤 份量都唔少,幾個人share都夠食!💯我哋仲叫咗個Combo,上湯澳洲龍蝦伊麵加豉椒炒白貝,四百零蚊就有咁多嘢食,真係超值!🦞 龍蝦好新鮮,啖啖肉,伊麵吸晒啲上湯精華,食到停唔到口!🍜 白貝炒得好惹味,豉椒味道啱啱好,唔會太鹹,夠晒入味!🐚最後加多個鮮菠蘿咕嚕肉,酸酸甜甜,菠蘿好新鮮,咕嚕肉炸得脆卜卜,唔會太肥膩,真係一流!🍍🍖總括嚟講,盈苑海鮮酒家真係又平又好食,啲餸款多選擇,啱晒一家大細或者同朋友聚餐!🥳 下次一定會再嚟試其他菜式!👏

最吸引一定係佢哋個晚飯優惠,六選一,
$98就有隻北京片皮鴨,真係抵到爛!🦆 片皮鴨皮脆肉嫩,

我哋仲叫咗個Combo,上湯澳洲龍蝦伊麵加豉椒炒白貝,
四百零蚊就有咁多嘢食,真係超值!
白貝炒得好惹味,豉椒味道啱啱好,唔會太鹹,夠晒入味!🐚

最後加多個鮮菠蘿咕嚕肉,酸酸甜甜,菠蘿好新鮮,
咕嚕肉炸得脆卜卜,唔會太肥膩,真係一流!🍍🍖

總括嚟講,盈苑海鮮酒家真係又平又好食,啲餸款多選擇,
Type of Meal
Dinner