2017-10-27
團購見有成4仟人買左,無衰啦!加上食評又唔錯,所以買左中午放題試下,點知係中伏左羅,在外面任夾果D食材都是大路的瓜菜丸類,麵食,最其怪連飲品都要分晚市和午市,午市只供應康師傳的各種紙包飲品及普通綠茶,後來有食客嘈才開放韓式飲品,買團購前都打過電話去查詢,當時職員回答團購是任追加安格斯及雪花牛架,而雪榚就是D字頭品牌有4款口味。當時係有見到有4款D字頭品牌雪榚架,但係份量得十分之一,已差不多見底,相信是昨晚放題時食剩,過左個幾鐘之後職員換左係雀巢,而放韓國牌子的果味 雪條鎖左不能打開,牛肉只是普通肥牛,所以再向職員查問,佢話 ...下!團購係這些牛,而一次性提供剌身拼盤其實只是一隻小碟放左兩片三文魚,二片北寄貝及二片不知明魚片,魚沒有味不新鮮,跟團購描述及相片出入甚大,怪不得有兩枱食客食到媽媽差差要跟女經理投訴。內容是食得不快,貸不對板。我打埋電話去查詢曬都可以中伏食店為求團購銷售理想而名多於實,今日中午都爆場,但做生意不只是一批客人就可以回本,之後沒有回頭呢?