HESHEEAT相信大家都唔會陌生,話說我都係第一次食甜品以外嘅嘢食,估唔到係咁出色😍好有驚喜嘅一餐💗私心勁推薦個蟹肉番茄牛油果沙律($95)‼️前所未有覺得一個沙律咁好食🤤係啖啖蟹肉mix黑松露🦀仲有滿滿嘅牛油果!足料推薦🤘🏻〰️主菜春雞黑松露意大利飯($128)同燒豬肋排($108)同樣令我wow一聲🤓平時唔鍾意食飯嘅我,將碟意大利飯食到一粒都無!係獨食啊,又愛又恨,因為真心邪惡❤️拉絲芝士mix香濃黑松露,係愛嘅力量令我又成功減肥🤩春雞份量多,有一雞扒一雞胸,明顯係細春雞,肉夠嫩!而且調味唔過咸,不過雞胸始終over cook左少少🤭豬肋骨不得了,都完全唔洗用力切!筋肉肥瘦比例剛好,肉好嫩好好食,一份四條唔會食到驚😂(平時食一份12條,幾好食都食到驚)〰️甜品好正🤩🤩綠茶紅豆厚焗鬆餅($62)本來幻想鬆餅係綠茶味🍵原來係原味鬆餅🥞但都感覺好驚喜,有質感有彈性又有蛋香,比坊間嘅空氣感梳乎厘蛋糕好食好多!甚至我覺得比我係日本食嘅pancake更好食‼️但個綠茶雪糕🍦完全唔得☹️無綠茶味,唔要求用H牌,用維記牌都好吖😭,呢個得個甜字!茶控不要期望,可以叫雜苺味🍒重點繼續放在鬆餅上🤗〰️仲有飲品‼️‼️好
蟹肉番茄牛油果沙律

〰️主菜
春雞黑松露意大利飯
燒豬肋排

〰️甜品好正🤩🤩綠茶紅豆厚焗鬆餅($62)
綠茶紅豆厚焗鬆餅

牛油果乳酪沙冰

〰️仲有飲品‼️‼️好耐無一杯嘢飲好飲到我連點兩杯🤭牛油果乳酪沙冰($45)
無期望過有咁香牛油果味🥑諗住求其點杯乳酪飲下解渴🤫第一啖wow真係有牛油果味,酸酸甜甜嘅乳酪配落又唔錯!見到牛油果蓉tim😍成杯飲完都唔覺甜膩,仲可以飲多杯🤘🏻

好耐無食過咁滿足嘅一餐,兩條友食左四五人份量,真係飽到可以飛上天,但全部都無浪費,因為好好食,媽媽都食到好滿足❤️係咁讚我今晚咁好帶佢食好西,乜我平時對你好差咩🤨見佢食得咁開心,我自己仲開心,飽死無憾😂
🔜回頭率係100%,銅鑼灣區唔洗加一,價錢合理👍🏻
蟹肉番茄牛油果沙律