2024-05-30 136 views
前幾日係520嘅日子🧡,我同朋友特登book左日式放題🍣,餐廳食品琳琅滿目,我地都食到好滿足,捧住個肚走。刺身壽司類呢度嘅刺身同壽司選擇有好多🍣,仲有手卷同軍艦。我地叫左唔同種類嘅刺身壽司,非常鮮甜。最鍾意赤貝同赤蝦🦐,赤蝦肉唔腥有蝦膏。三文魚同油甘魚都冇筋。串燒/鐵板/燒物類我地叫左燒蝦同雞軟骨串燒,有少少咸香味。鐵板牛淋上黑椒汁好惹味。焗蠔嘅蒜辣味比較重,充滿風味。燒菠蘿酸甜味平衡,記得一上菜就要趁熱食!一品料理/廚師推介類鍋類例如羊腩煲/雪花牛鍋都係2-3人份量。鮑汁冬菇軟腍腍又入味,花膠幾大片厚身,好彈牙充滿膠質。海鮮粥食完幾暖胃。天婦羅/炸物類地瓜球同芝麻雞翼好香口,炸蠔勁多汁!冷盤/小食/飲品/甜品類除左菜單嘅食物,出面仲有提供其他冷盤同甜品。飲品嘅選擇都有好多。餐廳職員服務態度幾好,間唔中就會過嚟問下你有冇食物漏單。成個用餐體驗都唔錯,我地兩個女仔試唔曬咁多嘢食,大家下次可以嚟挑戰下!

刺身壽司
呢度嘅刺身壽司選擇有好多🍣,仲有手卷同軍艦。我地叫左唔同種類嘅刺身壽司,非常鮮甜。最鍾意赤貝同赤蝦🦐,赤蝦肉唔腥有蝦膏。三文魚同油甘魚都冇筋。

串燒/鐵板/燒物類

一品料理/廚師推介類

天婦羅/炸物類
地瓜球同芝麻雞翼好香口,炸蠔勁多汁!

冷盤/小食/飲品/甜品

2024-05-20