🍜 雲南麻辣米線 💵45🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍜麵底$28+2款餸(每款$6)+🥤凍飲$5,大頭大我就唔歡喜食酸菜,第一時間走酸菜😂而我嗌左墨丸同豬肚,墨丸有啲腍,唔夠彈牙,而豬肚量多,切成絲狀,好有咬口👍🏻雖然嗌小麻辣湯底,但又麻又辣好夠味,啲米線太多,食極都仲有🤣凍飲就嗌左華田~🍜雲南麻辣米線💵47🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍜麵底$28+2款餸(每款$6)+🥤汽水$7,我個朋友嗌左肥腸同豬肚,小麻辣,嗌左罐肥仔水😂聽聞走芽菜啲米線會多啲,所以依碗走左芽菜😂肥腸好腍好入味,豬肚都好多~🐷蒜泥白肉💵32🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 小食就嗌左蒜泥白肉🤤啲肉好大塊又多蒜,食落啲肉質口感都ok ,帶有甜甜既味,而蒜泥帶出少許辣味,食完第日會好口臭🤣🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☀️整體而言,最好打定電話攞飛先,唔係有排等位,以前成日食,大左就少入天水圍😂座位狹窄,坐得唔方便,麗江雖然好食但好多味精,食完勁口渴~

🍜 雲南麻辣米線 💵45
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀