2019-04-07
聽d朋友講吞pot幾好味,所以我地2個女仔就黎試下😍😍😍等候大堂幾寬闊,旁邊有toilet枱既size幾大,叫多d野食都有位放👍🏻Menu款式頗多,對於我地心思思三心二意既人就好興奮又好難揀其實佢有好多特飲,不過我始終覺得打邊爐配啤酒係絕配🥰 ($30大枝裝)登登登登!最期待既湯底黎喇!!由於女人唔補好易老,我地2個揀左滋補螺片花膠雞煲,個湯濃到呢.......半隻雞都好多,重點係螺片花膠都好多!我起碼飲左4碗湯先開始打邊爐,食到最後d雞都仲好好味❤️第二個重點就係我好期待既牛,我地揀左$300幾蚊既本地手切牛頸脊,因為我好鐘意食呢個部份,入湯,滾2-3秒,超滑超香唔會老,未食過牛頸脊既朋友要試下!蜂巢豆腐,索湯一流!大大舊花膠我至愛牛頸脊我地仲叫左十全大寶丸,好似呢個有海膽係入面,心思十足。我地仲叫左皇帝菜,好新鮮,食到飽到好似放題咁,每人$400,好滿足好高質,多d人黎應該食到多d同埋平d☺️☺️☺️
等候大堂幾寬闊,旁邊有toilet
枱既size幾大,叫多d野食都有位放👍🏻
蜂巢豆腐,索湯一流!
大大舊花膠
我至愛牛頸脊
我地仲叫左十全大寶丸,好似呢個有海膽係入面,心思十足。