2021-04-29 688 views
朋友揾到哩間餐廳真係厲害,佢個位置比較偏遠,但係餐廳嘅內外,都好有去左日本嘅感覺!餐廳做緊promotion, like 社交平台 同share 就可以用一隻手”爪”蝦,攞到幾多隻就免費送俾你食,我隻手其實都細架,攞到八隻都算唔錯!😏😏我地揀左京都漁港,因為有刺身🤤。首先剌身有甜蝦、三文魚丶凡立貝丶油甘魚丶左口,全部都鮮甜,特別係油甘魚,好厚身🤤🤤雞泡魚干,我好鐘意哩個小食,可以一路傾計一路食,加埋日本酒,好chill!魚干份量都唔少,味道甜甜地,加埋沙律醬真係正!之前撈到嘅赤蝦,四隻做剌身,四隻燒;刺身新鮮,肉質好味彈牙,鮮甜。赤蝦燒得好香,肉質鮮甜。活鮑魚未放上網燒已經係咁郁。鮑魚肉身爽口而且鮮甜。北海道帆立貝都好鮮甜,因為肉厚所以好有口感!北寄貝清甜彈牙,加上少少菇菌調味,忍唔住都要飲埋d湯汁。甲羅燒裏面放咗好多蟹子、蟹肉同蟹膏,另付有一隻鵪鶉蛋。食前先將配料攪拌,最後可以放喺多士上面一齊食,yummy!燒雜菇用錫紙包住,燒之前都唔知係乜,一打開就有驚喜!黑松露菇菌味道平衡出眾,彈牙而且富有口感。鰻魚茶漬飯都係唔錯,只可借太少🤣🤣甜品有雪糕,我揀左芝麻味,芝麻好香每台有專人服務,

我地揀左京都漁港,因為有刺身🤤。

活鮑魚未放上網燒已經係咁郁。鮑魚肉身爽口而且鮮甜。

北海道帆立貝都好鮮甜,因為肉厚所以好有口感!

北寄貝清甜彈牙,加上少少菇菌調味,忍唔住都要飲埋d湯汁。

鰻魚茶漬飯都係唔錯,只可借太少🤣🤣

甜品有雪糕,我揀左芝麻味,芝麻好香
每台有專人服務,而且唔算貴。👍🏻
2021-04-15
Type of Meal