2019-02-24 232 views
預先同餐廳預定好食物,原來係觀塘b1出口行都幾方便。今次根據budget叫左4人餐 套餐c, 其實餐廳有好多招牌菜,真係樣樣都想食。 $480位 , 一坐低就有麻辣鹵水拼盤, 鹵水好入味 , 牛肚好嫰滑,雞絲大小岩好。 另加,鹵水鵝 下列 (要預定),因為現場有fans, 就預先叫一份試試。 鵝肉入口即溶,令人食指大動。金湯海皇翅,內有鮑魚絲,螺片,材料豐富。大肉蟹一隻,我們揀左用 古法蒜子煮,真材實料,啖啖肉。有人最愛呢個蒜蓉粉絲蒸特大蟶子,終於上場喇。 蒸到岩岩好。 加上粉絲好正士多啤梨骨,呢個好惹味,又一招牌菜。生煮東星班,呢個比起蒸既魚係更有水準招牌御膳抄飯,食到呢度已經好飽 但都突然多個胃食到兩碗。因為真係好多牛肉,蝦同帶子。 甜品,好食。
預先同餐廳預定好食物,原來係觀塘b1出口行都幾方便。

金湯海皇翅,內有鮑魚絲,螺片,材料豐富。

大肉蟹一隻,我們揀左用 古法蒜子煮,真材實料,啖啖肉。

有人最愛呢個蒜蓉粉絲蒸特大蟶子,終於上場喇。
蒸到岩岩好。 加上粉絲好正

士多啤梨骨,呢個好惹味,又一招牌菜。

生煮東星班,呢個比起蒸既魚係更有水準

甜品,好食。