2019-07-20 271 views
小時光👧🏻👦🏻🎒👣桌子、椅子讓你回到校園生活的美好時光✍🏻📚台式魯肉飯便當(雞翅膀,滷蛋,豆干,蘿蔔,海帶,豬耳朵) $58賣相很好,而且款式很多,但味道卻一般,大部分材料滷水品不足,適合冇咁重口味既朋友。其中,豬耳同海帶係幾好味。值得一讚。加上個飯面有魯肉同汁,我覺得好好食。加返好多分數🤓😉——————————夜市香酥雞便當 $58賣相很一般,因為炸得太黑,如果跟台式魯肉飯便當相比,簡直比下去。🙈💥但!!!個味道真係幾好食,同個賣相成反比。個外層好脆,雞夠入味,而且仲有d肉汁。有意外驚喜!😍👍🏻👍🏻——————————百香果綠茶 $28賣相很好,味道同一般既台式飲品鋪相若。用左中學實驗室用品盛戴🧪,好似可以回到係中學搗蛋做實驗既時光🤪
小時光👧🏻👦🏻🎒👣
桌子、椅子讓你回到校園生活的美好時光✍🏻📚

——————————
夜市香酥雞便當 $58
——————————
百香果綠茶 $28
賣相很好,味道同一般既台式飲品鋪相若。
台式魯肉飯便當
百香果綠茶