2018-09-12 437 views
行到邊食到邊~油麻地~村爺爺(嚴重中伏篇)-與美女媽媽晚膳,大家還未試過此餐廳泡飯便排隊輪候。我們不知道等候期間要先下單,所以當老闆給餐牌我們兼幫我們寫單時,我們真的要想一想。短短的一、二分鐘,老闆的樣子及身體語言反映他極不耐煩😢-HK$68花膠螺頭🐔煲翅+HK$10米缐、菜及飲品上檯時湯有少少冒煙,不過溫度是暖。連火爐仔上但係無火😅🐔係有半隻、但無味兼🐔胸肉硬。無魚翅、螺頭腥到難以入口。湯😪幸好有幾塊花膠仔😅-餐廳衛生情況不敢恭維。入到去已經聞到少少臭布味。越行越入就越來越臭,最無奈張檯及托盤非常非常臭。究竟毛巾有沒有用洗潔精洗過🤦🏼‍♀️一邊飲🥣一邊似飲緊污水一樣🤢我杯熱🍋水內的杯邊係有一圈圈污穢,望多秒也想🤮。
行到邊食到邊~油麻地~村爺爺(嚴重中伏篇)
HK$68花膠螺頭🐔煲翅+HK$10米缐、菜及飲品
上檯時湯有少少冒煙,不過溫度是暖。連火爐仔上但係無火😅

我杯熱🍋水內的杯邊係有一圈圈污穢,望多秒也想🤮。