2023-05-31
首先,大熱天時,冷氣係弱到爆,坐o係度都出汗....以一間食魚生、刺身和壽司o既食店嚟講,實在令人好擔心啲食材會唔會變壞。見佢menu竟然有廚司發辦,分別係288(八件)和398(十二件),見個價錢幾吸引,所以點咗一份288試下本身哩個價錢都無太大期望,點知八件壽司嚟到,我真係打咗個突!竟然有三文魚和cheap o既吞拿魚,仲有一件有化學藥水味o既帶子,生蝦和幾件不知時魚壽司,無人介紹係乜無三文魚子、無海膽.......成件事伏到無人有,仲衰過爭鮮貴啲o個隻壽司拼盤,人哋起碼都幾海膽同幾粒三文魚子.....輪到甲羅燒,佢係連幾塊多士上,咁要用手食,想清潔下隻手,問一問個侍應有無濕紙巾,佢望都無望我,就咁單字︰「無」咁得過嚟就行咗去其實呢~ 咁o既態度,咁o既環境,咁o既食物質素,係侮辱咗「廚司發辦」哩四個字!哩間嘢永久blacklist!!!
哩間嘢永久blacklist!!!