2021-09-11 100 views
_____好味指數:🌟🌟🌟🌟抵食指數:🤑🤑🤑可能係香港最謙虛嘅餐廳😜無論環境,裝修定嘢食都好高水準!餐廳裝修充滿玩味,佈置寫意富文青感,休閒舒適🏠而且菜單同菜名都好有心思,睇得出老闆放咗好多心機係呢間餐廳度✅都幾辣的泰式打拋豬烏冬烏冬滑溜彈牙,肉醬香辣惹味,辣勁持久🔥肉醬份量多,仲可以將肉碎放喺爽脆嘅生菜上卷好當生菜包食😋清爽可口,滋味無窮✅求求其其蒲燒鰻魚蛋包飯一大條鰻魚搭上充滿蛋汁嘅滑蛋包飯賣相十足✨炒蛋好滑,而炒飯亦加入鰻魚汁炒,甜甜地好好食,而且仲有木魚同海苔增添風味✅豆腐豆腐豆腐咖啡咖啡加入豆腐雪糕真係好有創意!豆腐雪糕質感柔滑,豆味濃郁,溶化喺咖啡入邊令成杯咖啡除咗有咖啡嘅香重有豆腐嘅幼綿質感☁️✅提拉米蘇聽過未咖啡杯走懷舊風格,用來影相打卡一流👍🏻成杯咖啡就好似Tiramisu,但飲落又唔會太甜☕️上面嘅咖啡奶泡有少少似芝士奶蓋,感覺好match

_____
好味指數:🌟🌟🌟🌟