今日同同事黎到金馬倫道既'錦丼',見到門口有lunch set promotion個個2位數就知冇黎錯丫餐廳裝修到好有日本'上引水產'既感覺~哈哈可能我個人比較孤陋寡聞喇。。逢係有啲木箱logo呀。。魚市場式既設計我都有啲咁既印象出黎。。嘻嘻講返呢個'非劣食日式定食',我地一行6人,一人試左一款~我既係咖哩豬扒烏冬--係好普通既湯底,有舊炸豬扒喺面(!)鋪左啲似家用咖哩磚既汁,仲有2舊deep fried多肉餃子。。同埋一杯仔甜左少少同老左少少既芒果布甸仔而我親愛既同事就叫左'原來好多味精燒五花腩飯','炸豬扒略酸茄汁烏冬'。。同埋其他我研究既定食。。。。。不過。。份量係夠食既,50幾蚊黎講, 地方坐得舒服唔迫傾到計..都抵既~
講返呢個'非劣食日式定食',我地一行6人,一人試左一款~
燒豬肉飯
燒豬肉飯
咖哩豬扒烏冬定食
咖哩豬扒烏冬定食
牛肋骨烏冬定食
豬軟骨烏冬定食
蕃茄湯炸豬扒烏冬定食
2014-08-07
$60 (Lunch)