今日約左朋友黎呢度食晏上到黎感覺唔錯,樓底好高,空間感好足夠加上裝修簡潔,配合天然既日光照射,特覺寫意同朋友每人order左一款主食,另外要左一份沙律share呢度跟餐轉飲手調飲品只係要補上十多元,十分化算所以我哋兩個都分別加左HKd$14+10%要左“超級水果茶”同“木瓜桃膠鮮奶”我既木瓜鮮奶味道天然,而且唔會太甜,飲落好舒服之後我哋所揀既“牛油果龍蝦肉藜麥沙律配蛋白卷”HKd$98+10%就黎到啦原來呢半件牛油果蓉入面係藏有一絲絲既龍蝦肉,認真鬼馬當日既係雜菌忌廉湯,十分creamy但略咸~~然後我地兩份主菜都跟住送黎不論係我既“粉粉荷蘭汁煙三文魚牛油果賓尼迪”HKd$108+10%定朋友所嗌既“有機十穀飯配海鮮跟蕃茄汁”HKd$98+10%都唔錯試左少少朋友既十穀飯,非常有咬口,加上帶酸既蕃茄汁,十分開胃
今日約左朋友黎呢度食晏

上到黎感覺唔錯,樓底好高,空間感好足夠

加上裝修簡潔,配合天然既日光照射,特覺寫意

同朋友每人order左一款主食,另外要左一份沙律share

呢度跟餐轉飲手調飲品只係要補上十多元,十分化算

我既木瓜鮮奶味道天然,而且唔會太甜,飲落好舒服

原來呢半件牛油果蓉入面係藏有一絲絲既龍蝦肉,認真鬼馬

當日既係雜菌忌廉湯,十分creamy但略咸~~

然後我地兩份主菜都跟住送黎

Type of Meal