今日同媽咪去迪士尼,順便喺之前一齊去迪士尼酒店翠樂庭食lunch buffet,我哋揀咗2:30嘅時段,諗住可以唔使咁趕食(5:00先要清場)一去到好好彩地俾我哋坐到近窗邊嘅粉紅色圓形卡位,對住個公園食超有feel❤️❤️未食我已經係咁影相🤣食物方面,刺身熟食都唔少選擇,佢另外都有一個Area係專攞長腳蟹貝殼類嘅食物,樣式十分多元化💛本人最鍾意佢限時推出嘅鴨腿薯蓉,個個見到一出就即刻排隊去攞😋😋甜品都有好多唔同選擇,好多都有迪士尼朋友嘅卡通喺上面,大小朋友都一定好鍾意✨不得不稱讚就係佢個即整嘅窩夫加雪糕💛窩夫超級鬆軟,我一食就食咗兩個停唔到口😆同埋食食吓嘢都有好多唔同嘅迪士尼朋友過嚟同你影相,我今日係高飛同埋布魯圖,佢哋都好玩得又搞笑,為餐飯增添左唔少歡樂氣氛😆今次用餐氣氛感覺良好,價錢亦都合理,性價比高,決定下次嚟迪士尼都會嚟呢度食埋自助餐❤️❤️