2022-04-25 75 views
解除禁晚市堂食前一晚, 謙謙話要我買千之味壽司返去慶祝,終於可以出街同公公婆婆一齊飲茶唔洗分枱了。千之味的單點壽司和套餐都幾多選擇,加上叫滿 300蚊就會送貨我覺得幾正。快d來睇下我地今次叫左咩!🔽🔽🔽⚛ 角切魚生飯 配 OOHA 荔枝乳酪 ~ 好多唔同的角切刺身甜蝦夠大隻仲要激多八爪魚粒😍好爽口彈牙。⚛ 壽司冷麵餐(胡麻醬)配OOHA白桃烏龍茶 ~ 熱辣辣食冰涼的冷麵真係好涼快, 倒入胡麻醬係冷麵到輕輕與青瓜絲蟹柳拌勻, 一口咬下又爽又清新。伴隨的壽司亦見滋味。⚛ 人氣壽司拼盤 A ~ 有齊謙謙喜愛的 、鰻魚、玉子、蟹棒、炸蝦卷和腐皮, 即叫即包。⚛ 花之卷 ~ 肥美的三文魚沾上沙律醬和蟹籽,一啖過豐富得來蟹籽又脆卜卜。🥤 OOHA 0糖0卡0脂 , 係有氣而唔甜的飲品岩我。

快d來睇下我地今次叫左咩!🔽🔽🔽

🥤 OOHA 0糖0卡0脂 , 係有氣而唔甜的飲品岩我。