今日選了538特選生蠔放題2小時的套餐,超多野食,好開心😀。時令海鲜湯—係用茶壺🫖裝住倒落杯仔慢慢飲,濃湯好甜;仲有配料係內面架。喜多嬉時令懷石八品—打卡一流,8款食物要由淡口食到濃味食材。最鍾意吞拿魚蓉款式❤️特別既食物係一個似嶡餅既食物原來係蝦肉係入面同埋係鹹既!任食喜多嬉蠔🦪生蠔(可選柚子啫哩/辣椒蘸蘿蔔蓉/蔥花/昆布漬/雞尾酒汁)任食焗蠔(可選清酒煮/蒜味/辣蒜/麻辣/芝士/冬陰功)生蠔同焗蠔都各有特色,生就口感嫩滑有即溶既感覺,個人偏愛柚子啫哩幾fresh!熟就夠惹味,都係蒜味/辣蒜經典口味最正!任食時令串烧、炸物、小食串燒有幾款配味粉可以自由落,提一提味。串燒炸物熱烘烘好好味,又香皮又脆;款式又多選擇!牡蠣茶漬飯/手延鳥冬有埋主食好滿足😌飲品任飲&甜品一份

任食喜多嬉蠔🦪
生蠔
(可選柚子啫哩/辣椒蘸蘿蔔蓉/蔥花/昆布漬/雞尾酒汁)
任食焗蠔
(可選清酒煮/蒜味/辣蒜/麻辣/芝士/冬陰功)

任食時令串烧、炸物、小食

牡蠣茶漬飯/手延鳥冬
有埋主食好滿足😌