啤小姐私藏的Chill好地方🤗輕盈之選 啤小姐Level 32021-10-2486 views Follow 之前已經來過幾次呢度食lunch,覺得環境好Chill, 係啤小姐me time嘅私藏好地方❤ 透明嘅落地大玻璃令陽光透入餐廳內,視野廣闊使人心曠神怡位置更可睇住廚師用心烹調,拉近與食客之間距離。Sole coffee 主要提供健康輕食,特別鍾意牛油果慢煮雞胸墨西哥卷和All Day Breakfast。墨西哥卷嘅外皮烤得香脆的,配上creamy牛油果及嫩滑的慢煮雞胸/煙三文魚,仲有大量沙律菜,食落十分light啤小姐有時進行生酮飲食,呢度嘅All Day Breakfast就十分適合! 餐廳十分貼心,可以安排將薯餅轉為大啡菇或腸,再自行走多士,就成一個合格嘅生酮午餐最後以一件藍莓蛋糕和一杯 cappuccino 作為完結。 飲下去被厚厚的泡沫沾滿唇邊,滿滿幸福感The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare啤小姐私藏的Chill好地方🤗輕盈之選 Sole Coffee https://s.openrice.com/QrKT0YJ5000Report Post Ratings5Taste5Decor5Service5Hygiene4ValueDining MethodDine In